Påmelding til sommerleir 2012 er åpnet!

Har du lyst å ha det gøy med hund og andre ungdommer som deler samme interesse? I 2012 avholdes sommerleiren på Torpomoen i Hallingdal, 3 timer fra Oslo fra 6 til 10 august. Påmeldingskjema ligger her

I løpet av uken vil du være innom mange ulike aktiviteter med hund, bla. agility, konkuranselydighet, spor, triksinnlæring og juniorhandling. Vi har dyktige og inspirerende instruktører som kan trene både hund og ungdom! På kvelden blir det foredrag og underholdning – og ikke minst vårt berømte rebusløp.

NKKU har avholdt sommerleir hvert år siden 2004 og garanterer at du og din hund får en fantastisk opplevelse og mange nye venner!

Mer info: Man må ha fylt 12 år for å være med på sommerleiren og medlem av NKKU (du kan melde deg inn samtidig som du melder på). Du har med egen hund, som må kunne klare å være alene i bur uten å bråke. Du bor på rom med en annen og hundene får være på rommet i bur. Du bør ha kontroll på hunden din løs for å få mest mulig utbytte av leiren. Detaljerte leir-regler står i menyen over. I 2012 koster leiren 3200 kr, og det er inkludert kost og losji.

Transport: Torpomoen ligger 3 timer fra Oslo og 4 timer fra Bergen med bil.

Det er 10 min. unna Ål stasjon, og det er mulighet for å bli hentet og kjørt til toget. Leiren starter 15.00 på mandagen og slutter ca. 15.00 på fredagen. Men det er begrenset med hundeplasser på togene, så husk å si at du skal ha med deg hund når du bestiller billetten.

Hvis du har noen spørsmål – ta gjerne kontakt på karine.hauan@nkku.no. Påmelding blir lagt ut rundt 1 april 2012.

Posted on mars 22, 2012, in Nyheter. Bookmark the permalink. Kommentarer er skrudd av for Påmelding til sommerleir 2012 er åpnet!.

Kommentarer er stengt.